a

2 i 3 kwietnia 2025 r. klasy 8b i 8c uczestniczyły w warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez Akademię Kulinarną Cook’n’Talk w Radomiu. Uczniowie zostali podzieleni na drużyny, które rywalizowały ze sobą w przygotowaniu spaghetti, bruschetty oraz deseru jabłkowego
z kruszonką. Zajęcia przebiegały w formie sztafet, co wymagało sprawnej organizacji i pracy w zespole. Uczestnicy wykazali się kreatywnością i umiejętnościami kulinarnymi, a efekty ich pracy były imponujące. Zapach świeżych ziół i smażonych warzyw mieszał się z odgłosem śmiechu i rozmów. Nie zabrakło również momentów na strategiczne planowanie, a quizy kulinarne i gry dodały całemu wydarzeniu jeszcze więcej emocji. Po wytężonej pracy młodzi kucharze doczekali się degustacji tego, co udało się stworzyć. To był dzień pełen kulinarnych przygód, rywalizacji oraz pysznego jedzonka! Wszyscy byli zachwyceni i na pewno długo będą wspominać te warsztaty!

a

Laura Wanat

a

a

a

Copyright © 2020

Skip to content